Reclama

Ce alte metode de corectie a sanilor mai exista inafara de implant?

+5 voturi
77 vizualizari
Ce alte metode de corectie a sanilor mai exista inafara de implant?
Intrebare adresata de magdda (190 puncte) Iul 25, 2014 in categoria Dragoste si Sex

2 Raspunsuri

0 voturi

1. Nu uita de exerciţiile pentru fermitatea sânilor!
Chiar dacă îţi este lene şi nu ai chef deloc de exerciţii, trebuie să te ambiţionezi şi să le faci măcar de 3-4 ori pe săptămână. Iată şi câteva sugestii de exerciţii:

Din poziţia ridicat, ia în fiecare mână câte o ganteră de 2-3 kilograme (sau sticle cu apă). Apleacă-te în faţă şi ridică greutăţile la nivelul umerilor, apoi coboară-le. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.
Aşază-te pe un scaun, cu palmele pe margine. Trage picioarele şi posteriorul în faţă, sprijinindu-te pe mâini. Îndoaie coatele şi coboară posteriorul cât poţi de jos, apoi ridică. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.
Uneşte-ţi palmele în faţa pieptului şi presează-le timp de 3-5 secunde. Repetă exerciţiul de 8-10 ori.
 

2. Poartă întotdeauna bustiere speciale atunci când faci sport!
Este recomandat ca bustiera să aibă cupele separate pentru a preveni frecarea sânilor în timpul antrenamentului.

3. Evită dietele de slăbire drastice!
Sânii sunt alcătuiţi în mare parte din ţesut adipos. Dacă slăbeşti brusc ei vor părea "lăsaţi", iar dacă te îngraşi brusc rişti să-ţi apară vergeturi pe ei. Consumă zilnic multă apă plată şi alimente bogate în vitamina E şi C pentru a menţine elasticitatea pielii.

4. Alege corect sutienul!
Cel mai potrivit sutien pentru sânii mari este cel cu cupa plină, cu întăritură sub sâni pentru a-i susţine (banda care înconjoară trunchiul să fie mai lată) şi fără burete. Nu alege un sutien prea mic în ideea că îţi va ridica sânii, pentru că nu este deloc estetic să vezi un "val" de sân care se formează peste sutien.

5. Termină fiecare duş sau baie cu un scurt jet de apă, aproape rece, asupra sânilor
Are efect tonic şi stimulează circulaţia sângelui. De asemenea, masează-ţi cu regularitate sânii pentru ca pielea să rămână elastică.

6. Chirurgia estetică: mamoplastia şi injecţii cu botox
Potrivit specialistului în chirurgie plastică, Silvia Stănculescu, mamoplastia poate restabili fermitatea sânilor şi poate corecta poziţia lor fără a mări sau reduce dimensiunile, în funcţie de necesitate sau de problema existentă. "Daca sânii au pierdut din volum şi pacienta îi doreşte mai mari, se pot introduce implanturi mamare. Însă, dacă aceştia sunt foarte mari se va scoate o cantitate din ţesutul adipos de la nivelul sânului, în funcţie de proporţionalitatea corporală", explică specialistul. O altă soluţie, reducţia mamară sau mamoplastia de reducţie se practică pentru a înlătura disconfortul psihic frecvent asociat cu cel fizic (probleme ale coloanei vertebrale, respiratorii etc.) care este prezent la femeile cu sâni foarte mari. Este recomandată şi pentru sânii care şi-au pierdut fermitatea în urma sarcinii şi alăptării.

Injecţiile cu toxină botulinică sunt recomandate în special femeilor care au născut, cât şi celor mai în vârstă care au pierdut fermitatea sânilor. Procedura este simplă şi poate să fie efectuată cu o jumătate de oră înainte de a merge la un eveniment special. "Injectarea toxinei botulinice în anumite zone din jurul sânului restabileşte fermitatea sânilor şi le conferă un efect de lifting. Remodelează forma sânilor, oferindu-le volum şi atenuând ridurile cauzate de soare în zona decolteului", explică Dr. Cecilia Tregear care practică această procedură la Wimpole Skin Care Centre din Londra pentru publicaţia britanică.

Raspuns dat de adaa (190 puncte) Iul 28, 2014
0 voturi
Exista si silicoane artificiale ce se poarta in cupa sutienelor.
Raspuns dat de merra (230 puncte) Iul 29, 2014
...